• Snelle levering

  • De beste kwaliteit

  • Scherpe prijs

  • Breed aanbod

Private label

Naast onze eigen merken produceren wij ook olieproducten onder eigen label. We denken graag met u mee om bijvoorbeeld een enkelvoudige plantaardige olie - zoals zonnebloemolie, raapolie of olijfolie - onder eigen label te produceren. Maar het is ook mogelijk om een unieke blend van verschillende oliën voor u te produceren, om deze vervolgens onder eigen label uit te geven.

Voordelen

Het voordeel van een eigen label is dat u zich onderscheidt ten opzichte van de concurrentie. U kunt alleenrecht toepassen op het voeren van uw label, of dit zelf in de markt aanbieden. Dit kan het imago en naamsbekendheid van uw bedrijf of handelsmerk vergroten. 

Mogelijkheden

Zowel in de samenstelling van plantaardige oliën als de verpakkingsgrootte en verpakkingstypes hebben wij tal van mogelijkheden. Wat dacht u van een eigen blend frituurolie? Wilt u die in een 1 liter PET fles, 5 liter can, 10 liter of 15 liter Bag in Box? Full colour bedrukt of liever enkel een etiket? U begrijpt... de keuze is reuze.
Ook het ontwerp kunnen wij voor u verzorgen, geheel in uw eigen huisstijl. 

Werkwijze
  1. Oriëntatiefase: We stemmen eerst met u af om welk product het gaat, in welke verpakking dit geleverd moet worden, welke afnamehoeveelheid en de kosten.
  2. Verpakkingskeuze en ontwerp: We stemmen het ontwerp af van de verpakking of het etiket. U kunt dit bij ons aanleveren of wij ontwikkelen een ontwerp en houden dit voor.
  3. Testfase: We laten een testproduct maken en overleggen dit met u zodat u kunt zien hoe het in de praktijk overkomt.
  4. Productiefase: We laten uw producten afvullen in de juiste samenstelling, verpakkingssoort en charge.
  5. Levering: We leveren uw producten op een gewenste locatie af.

Let op: Voor een private label is een minimale afnamehoeveelheid nodig. Dit is afhankelijk van het type product en het type verpakking.

Vragen?

Heeft u vragen over de mogelijkheden rondom een private label? Neem contact met ons op via de contactpagina. Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met u aan.